top of page

Hier moet je zijn :

Ruiterschool LRV
Waversebaan 99
3050 Oud-Heverlee

GRATIS grote parking:
Domein oprijden, 150m rechtdoor rijden en daar bevindt zich de bezoekersparking.


Onze pijlen 'Paardendag' volgen aub.
Je kan niet via het kruispunt aan het Zoete Water komen/weg rijden*.

 


 
 
 

Met de bus: 
Neem aan het station van Leuven lijn 337 (Leuven-Waver) om 8u13, 10u13, 12u13, 14u13 of 16u13 en stap 18 minuutjes later af aan de halte:
'Vaalbeekstraat'. 
400m verder ligt de Ruiterschool op je linkerkant.


Met trein: 
Station Oud-Heverlee: stap omhoog de Korbeek-Damstraat in tot op de Waversebaan (dat is ongeveer 700m verder), ga dan naar links (waar de werken zijn) en stap 200m verder en dan bevindt de Ruiterschool zich op de rechterkant


Met de auto: 
E314: neem afslag 15 'Leuven' en volg de pijlen: rij richting LEUVEN! 
Aan de afrit is een verkeerslicht, ga rechtdoor.
Je passeert nog 1 verkeerslicht en bij het volgende verkeerslicht (aan de toren van Imec) ga je naar rechts.
Dan rijd je tot op de T en ga je naar rechts, rechtdoor de spoorweg over en dan op het kruispunt naar rechts. Dit is de Waveresebaan.  Rijd nog paar kilometer verder en dan zie je de Ruiterschool op linkerkant.  Ondertussen heb je 2 borden van omleiding braaf genegeerd. Goed zo!  

E40 Luik-Brussel: neem na afslag Haasrode de E314 en meteen afslag 15 'Leuven' en volg de pijlen.
Rij richting LEUVEN! 
Aan de afrit is een verkeerslicht, ga rechtdoor.Je passeert nog 1 verkeerslicht en bij het volgende verkeerslicht (aan de toren van Imec) ga je naar rechts.Dan rijdt je tot op de T en ga je naar rechts, rechtdoor de spoorweg over en dan op het kruispunt naar rechts. Dit is de Waveresebaan.  Rijd nog paar kilometer verder en dan zie je de Ruiterschool op linkerkant.  Ondertussen heb je 2 borden van omleiding braaf genegeerd. Goed zo!

* het kruispunt Ophemstraat/Waversebaan/MauritsNoëstraat aan het Zoete Water is onderbroken.  Je kan vanuit die richting dus niet naar de Ruiterschool komen.

Neem vanuit Vaalbeek de Naamsesteenweg, na ongeveer 1500m links Koning Leopold III-laan, na ongeveer 500m links de Waversebaan afslaan en ongeveer 4km doorrijden tot bij ons!  De Ruiterschool ligt dan op de linkerkant.

U gaat twee verkeerslichten komen en telkens staat daarachter een bord met 'enkel plaatselijk verkeer' en een pijl met 'omleiding'.  Rijd toch rechtdoor, u bent die dag 'plaatselijk verkeer'!


Indien u hulp wenst om uw route te plannen, aarzel dan niet om even te mailen met uw vragen naar: info@paardendag.be 

 

d892ee42-c15b-4d5f-b76a-d0313e4c4937.jpg
RuiterschoolPijl.jpg
nietlangszoetewaters.png
bottom of page